Co stojí za úspěchem bister Sushi Point?

Redakce dopopručuje

Pronájem obrazovky: Získejte perfektní obraz pro vaši akci

Pronájem obrazovky je ideální řešení pro všechny, kteří chtějí...

Akreditované laboratoře a jejich role v moderních výrobních procesech

Moderní výrobní procesy, ať už v automobilovém průmyslu, výrobě...

Jak změnit barvu auta? Řešením je PPF fólie

Chcete učinit radikální změnu barvy vašeho auta? Ale zároveň...

Masivní Nábytek: Základ Kvality a Trvanlivosti ve Vašem Domě

Masivní nábytek je symbolem tradičního řemesla a kvality. Přináší...

Milovníkům sushi v Praze určitě neušlo, že síť oblíbených bister Sushi Point má na svém kontě již třetí pobočku. Už jen to samo o sobě je vcelku jasným signálem, že pánové Lukáš Fencl a Roman Hamoud vsadili na správnou kartu. Jak je to možné, když restaurací nabízejících sushi je po Praze nespočet? Jednoduchý koncept bistro formátu nabízejících právě sushi staví na tom nejdůležitějším, tedy kvalitě surovin. O čem jiném je to nejlepší sushi především než právě o nejlepších surovinách!

Není sushi jako sushi

V tomto mají pánové Fencl a Hamoud jasno – kvalitní a čerstvé rovná se chutné a oblíbené. Jednoduchá rovnice, díky které najdete Sushi Point již ve třech částech Prahy, na Smíchově, Černém Mostě i na Chodově v největších nákupních centrech. Nesnášíte nákupáky, nevadí, Sushi Point umí i rozvážku, takže si můžete to nejlepší sushi v Praze vychutnat i v pohodlí domova.

A čím to, že je vše tak chutné a čerstvé?

Nečekejte chemii nebo snad nějaké triky, jediné kouzlo, které zde funguje, jsou čerstvé ryby od ověřených dodavatelů dovážené 3x týdně. V Sushi point se vám nestane, že by vám snad nabídli sushi z minulého dne, každý den se připravuje zcela čerstvé. A že by sushi měla být nejen pastva pro žaludek, ale i pro oko, i o tom zde vědí své. Sushi zde motají s láskou a přístupem, díky kterému se řady jejich příznivců houfně rozrůstají, stejně jako počty těch nejlichotivějších recenzí. Je tak jen otázkou času, kdy se budou chlubit dalším bistrem v řadě. Držíme palce a těšíme se na další sushi sousto!

Svět Dnes na Facebooku
euro