Není burger jako burger, o tom milovníci burgerů vědí své. Zapomeňte na krásné snímky nereálného jídla a zkuste místo toho skutečné a poctivé maso uprostřed krásně propečené housky. Zní vám to jako sci-fi? Ale vůbec ne, stačí spolu s námi nahlédnout pod pokličku Burger Inn, které slaví v Brně velký úspěch a není se vůbec čemu divit.
Dvě pobočky, kde si bez rezervace sotva sednete
Je to tak, navzdory faktu, že Burger Inn už má v Brně jednu pobočku v Beethovenově 7 a druhou ve Skácelově 28, počítejte s tím, že volné místo bez rezervace je tady spíše utopie než běžná realita. Tak trochu by se dalo říct, že i to je ta nejlepší reklama. Na photo shopem vylepšený burger by nikdo rozumný frontu na stůl nestál, my jsme ale chtěli jít do hloubky úspěchu téhle bandy prima lidí, pro které je jejich práce koníčkem a to, že je baví, je vidět nejen na každém bugeru či dalších dobrotách, ale i na nich samotných.

Know how? Značka easy! Stačí skvělí lidé a ty nejlepší produkty.
Majitel a šéfkuchař v jednom Jakub Řiháček není žádné béčko. Má za sebou zajímavou kulinářskou průpravu od těch nejlepších. Působil v jedné z restaurací sítě Ambiente a důležitou školou mu byly i stáže v restauracích, které se pyšní Michelinskými hvězdami. Vařit tedy opravdu umí, ale zároveň ve svých podnicích vytváří další důležité hodnoty, díky kterým od začátku uvedení restaurací do provozu neodešel jediný člověk. Profesionální a dobře naladěný tým spolu s ověřenými lokálními farmáři a prodejci, díky kterým se v Burger Inn vaří z těch nejlepších surovin. A to už se do chuti lecjakého fajnšmekra jednoduše propíše, díky čemuž se tahle parta může pochlubit již druhým vítězstvím Burgrárna roku v České republice na platformě Wolt.

I bezmasé speciality stojí v Burger Inn rozhodně za to
Také se nemůžete dočkat, až ochutnáte? Zkusit můžete klasiku plnou masa, sýru či slaniny, ale na své si zde přijdou i nemasožravci, pro ně Peter, Martina, Eliška nebo Patrik rádi přichystají třeba jedinečný Space Goat Burger s ovčím sýrem, Jalapeňo papričkami a dalšími chutnými ingrediencemi. Burger Inn jsou otevřené 7 dní v týdnu od 10 hodin, ale od středy do soboty je opravdu malá šance, že najdete stůl bez rezervace. Stavte se a zažijte poctivý burger na vlastní chuťové buňky. A pokud si rádi pochutnáte v pohodlí domova, objednejte si jednoduše některou z dobrot on-line.