Letos v Praze přibylo další sladké bistro a zařadilo se tak po boku podobných konceptů a ač se jedná o vaflové bistro, snaží se v lecčems odlišit. Ten kdo zavítá do bistra Wafflove, může si vybrat z nabídky sladkých či slaných vaflí, bezlepkových vaflí z parmazánového těsta, které jsou zdejší specialitou nebo si vychutnat francouzskou palačinku či americké lívance a když si nevybere ze stálé nabídky na doporučení, poskládají mu zde podle vlastní chuti z téměř 50 ingrediencí. Ani v nabídce nápojů nezaostávají, široká nabídka kávy a originálních nealko limonád podtrhuje výroba domácích limonád nebo mléčných koktejlů z pravého ovoce. V letních měsících můžete také zajít na moc dobré frappe nebo affogato a to vše si můžete odnést i s sebou v originálních kraft obalech.

Jako jedni z prvních v republice, zde také začali nabízet tzv. Taiyaki, vaflové rybičky a pojmenovali je trefně Waffish. Jedná se o japonskou street food specialitu, pečenou z vaflového těsta na speciálních vaflovačích a plněnou náplní dle přání, točenou zmrzlinou a krásně dozdobenou. Nutností takto poskládané dobroty je pak se sní zvěčnit na Instagramu.

V loňském roce plnili instagramové účty v zahraničí selfie s touto pochoutkou.
Wafflove bistro je otevřené široké veřejnosti, ale převážně je vyhledávané lidmi ve věku 18-34 let, kteří jsou uživatelé sociálních sítí a tito hosté pak svůj gurmánský zážitek dále sdílejí.

Držíme tak palce konceptu, který i přes to, že otevřel týden před koronavirovou krizí, si našel místo mezi zavedenými podniky a podařilo se mu opětovným otevřením znovu nastartovat ještě nezaběhnutý provoz.
Jen tak dále Wafflove……