Nerezový gastronomický nábytek

Redakce dopopručuje

Organický růst versus využívání služeb pro získání sledujících

Ve světě, kde digitální prostor a sociální média hrají...

Mait.me – sociální síť budoucnosti

Také máte pocit, že žijete ve světě, kde je...

Martin Zoubek: Klesající Hvězda Finančního Poradenství

V nedávném rozruchu, který zasáhl český finanční sektor, se...

Podnikatelská půjčka může být vyřízená ještě dnes

Minimum podmínek a velmi rychlé řešení pro různé situace,...

Protikorupční linka: Vaše zbraň proti korupci a trestné činnosti

Odhalujte korupci a trestnou činnost s Protikorupční linkou ,...

Ať už máte kuchyni v restauraci, hotelu, ve škole nebo třeba na dětském táboře, je potřeba si ohlídat správné vybavení. A to nejen, co se týče funkčnosti a praktičnosti, ale také z hygienického hlediska. Přesně z takových důvodů pro vás může být nejlepším řešením pořídit si nerezové vybavení kuchyně.

Nerezová ocel

Nerezová ocel je slitina chromu, železa, uhlíku a niklu, případně ještě dalších prvků. Díky schopnosti pasivace povrchu, tedy tvorby neviditelné ochranné vrstvy na povrchu kovu, tato slitina nepodléhá korozi. V potravinářském i farmaceutickém průmyslu se využívá ocel označená 17 241, někdy také nazývaná jako potravinářská ocel. Je odolná vůči vodě, vodní páře, vlhkosti vzduchu i slabým organickým a anorganickým kyselinám. Vydrží teploty do 400°C a je dobře leštitelná. Všechny tyto vlastnosti z ní dělají skvělý materiál pro výrobu nerezového gastro nábytku.

Gastronomický nábytek

Co se týče nerezového gastronomického nábytku, máte hned několik možností, čím svou kuchyň vybavit. Vyrábí se všechny možné druhy, vyvíjené speciálně pro daný účel. Na trhu tak najdete výčepní stůl se dřezem a odkapem, vanový výdejní vozík s ohřevem, podlahovou vpusť nebo třeba vozík na tácy. Nerezový pracovní stůl je samozřejmostí, která by neměla chybět v žádné větší kuchyni, přičemž je jen na vás jaké jeho proveden si zvolíte – zda dáte přednost policím, zásuvkám nebo třeba posuvným skříňovým dvířkům. Ve větších jídelnách poté oceníte také gastro výdejní stěny.

Při zařizování kuchyně nerezovým nábytkem, stejně jako všude jinde, platí, že si napřed musíte uvědomit, k jakému účelu bude kuchyně sloužit. Proto si dopřejte čas na to, abyste se zamysleli, co vše budete v kuchyni potřebovat. Pracovní stoly, police a dřezy využijete vždy. V málo větraných prostorách jsou nutností také digestoře. Budete jídlo i vydávat? Potřebujete tedy gastro výdejní stěnu. Pokud si zákazníci budou jídlo nosit na tácech, hodí se vám vozík na tácy. Za chvíli jistě přijdete na vše, čím svou kuchyň vybavit. A pak jen stačí porozhlédnout se na trhu po těch správných kusech a můžete začít vařit.

Svět Dnes na Facebooku
euro