Sladké Vánoce v pekařství PAUL

Redakce doporučuje

Revoluční tarif Fintovka od Fonergy

V dnešním neustále se měnícím energetickém prostředí je klíčové...

Proč je dobré zařadit omega-3 mastné kyseliny do každodenního života?

Omega-3 mastné kyseliny patří mezi esenciální tuky, což znamená,...

Kdo z nás si dovede představit Vánoce bez sladkého? Už od pradávna si během těchto svátků dopřáváme nepřeberné množství cukroví. Z Francie k nám letos na Vánoce dorazí do pekařství PAUL slaďoučké zákusky jménem éclair.

Pokud jste již někdy tuto lahůdku z odpalovaného těsta ochutnali, určitě si pamatujete nadýchanou a sladkou chuť. Tato dobrota, původem z Francie, je ve tvaru malého banánku a vyrábí se s nejrůznějšími příchutěmi. Ve Francii si na tuto laskominu opravdu potrpí, a proto tam jsou obchůdky, které se specializují pouze na éclairs. Éclair v překladu znamená záblesk světla a opravdu ve vás zmizí téměř světelnou rychlostí.

Od poloviny 19. století, kdy se začaly éclair péct, těší velké oblíbenosti dodnes. To je také nyní důvod, proč vám pekařství PAUL přináší tuto lahůdku a to dokonce ve třech provedeních. A protože u nás k Vánocům neodmyslitelně patří oříšky, staly se hlavní přísadou. Jedním z druhů éclair, které budete mít možnost ochutnat, je lískooříškový. Potěší vás svou výraznou chutí oříšků, které jsou v krému uvnitř této dobroty a také zdobí vršek. V nabídce je také éclair pistáciový. Vanilkovo pistáciový krém uvnitř vás unese svou lahodnou chutí. Pistáciová poleva navrchu s kousky pistácií je samozřejmostí. Poslední, ale ne méně lahodný, je kokosový éclair. No řekněte, co by byly Vánoce bez kokosu? Prooto si můžete pochutnat i na něm. Na lahodném zákusku s kousky kokosu navrchu.

Že už se vám sbíhají sliny? Tak se zastavte mezi vánočními nákupy i v pekařství PAUL a okuste chuť Vánoc s těmito lahůdkami. V pekařství na vás budou čekat až do 26. prosince.

euro